Hoe Maak Je Goed Melkschuim En Schenk Je Oogverblindende Figuurtjes In De Koffie Als Een Echte Pro?

Geef mij 1 dag van je tijd en ik zorg ervoor dat jij een hartje in je cappuccino kunt schenken.

Een Paar Vragen Van Jessica:

 • Wil jij graag mooie figuurtjes in je koffie maken?
 • Ben je ook zo nieuwsgierig hoe de barista van jouw favo koffietent dat toch steeds flikt?
 • Heb je inmiddels al tientallen liters melk verspild zonder resultaat?
 • Heb je geen zin in nog een teleurstelling?
 • Zien jouw figuurtjes er altijd uit als een soort van abstracte kunst?
 • Ben je benieuwd wat het geheim is voor het schenken van latte art?
 • Of wil je simpelweg je geliefde of visite écht een keer versteld doen staan met een mooi figuurtje in de koffie?

Als je één of meerdere vragen met JA hebt beantwoord dan nodig ik je graag uit om verder te lezen.

Deze vragen worden me namelijk dagelijks gesteld tijdens mijn werk als barista door nieuwsgierige én gefrustreerde koffiedrinkers als ik ze een koffie serveer met een mooi figuurtje erin.

Ik weet nog goed dat ik mijn eerste figuurtje schonk. Met trillende handen plensde ik de melk in het kopje zonder enig resultaat natuurlijk. Ik schaamde me kapot!

voor-en-na-latteartMaar zelfs na tientallen liters melk wilde het maar niet lukken. Totdat ik tijdens een training die ik volgde een paar simpele aanwijzingen kreeg.

Binnen no-time had ik het gevoel te pakken en kon ik mijn vrienden eindelijk imponeren. Grote kans dat jij nog steeds aan het proberen bent en de ‘heilige graal’ nog niet te pakken hebt.

Wie wilt er nou niet leuke figuurtjes in de koffie kunnen schenken? Toch zul je gemerkt hebben dat het iets lastiger is dan het lijkt op alle filmpjes die je op youtube kunt bekijken ? Wat je zeker kan helpen is een goede coach die je op het juiste spoor zet.

Mijn Naam is Jessica Tolboom en ik zou Heel Graag Jouw Latte Art Coach Willen Worden.

jes-barista3

Ruim zeven jaar geleden wist ik NIETS van koffie. Ja, ik had thuis een Senseo apparaat staan en ik wist hoe ik die moest bedienen maar verder dan dat kwam ik niet.

Vandaag de dag train ik dagelijks (thuis)barista’s en koffieliefhebbers van elk niveau en voor verschillende grote opdrachtgevers. Daarnaast ben ik werkzaam als Educatiecoördinator voor de Specialty Coffee Association Europe die de kwaliteit bewaakt op het gebied van koffie.

Ik heb het geluk gehad dat ik als jury van Latte Art wedstrijden meerdere Latte Art kampioenen van dichtbij aan het werk heb mogen zien. Ook heb ik meerdere internationale Latte Art wedstrijden bezocht en gezien hoe het op wereldniveau aan toe gaat.

Wellicht heb jij geen ambities om de volgende Nederlandse Latte Art kampioen te worden, maar wil je wel gewoon figuurtjes in de koffie kunnen schenken.

Je kunt daarom ALLE filmpjes die er op internet te vinden zijn bekijken, uren oefenen achter je machine om vervolgens toch een waterige cappuccino te serveren en telkens weer LITERS melk door de gootsteen te moeten gieten.

of…

Je laat mij je coachen met behulp van mijn handboek dat volstaat met duidelijke stap-voor-stap afbeeldingen en aanwijzingen. Zo kun je in je eigen tempo oefenen terwijl er toch iemand ‘achter je schouder’ meekijkt.

Laat Mij Jou Coachen Met Behulp van het Latte Art Handboek

Deze mensen heb ik o.a. al mogen coachen:

Etienne Michielsen

Het Latte Art Handboek van Jessica is een hele eenvoudige manier om kennis te maken met Latte Art. Door vanuit de basis (melk) te starten leer je snel waarom de dingen gedaan worden zoals ze gedaan moeten worden. Met die kennis is het snel leren en komt het goede melkschuim en daarna de eerste figuur al snel in je espresso.

De foto’s zijn erg duidelijk, de techniek van schuimen en schenken komt goed in beeld en is prima na te doen. Erg leerzaam en een aanrader voor vele beginnelingen in de Latte Art.

Albert Kunnen

Hoi Jessica,

Ik vond het Latte Art Handboek vooral nuttig als voorbereiding op de training. Ik heb het handboek doorgenomen voordat ik naar de praktijk training kwam en ook voor die tijd al wat geoefend.

Dit had tot gevolg dat de stof op de training niet allemaal nieuw was op het moment dat jij het vertelde en voordeed. Hierdoor is het beter blijven hangen. En ook in de week na de training heb ik het handboek nog eens doorgekeken.

Ik ben nu vooral aan het oefenen. Het hartje lukt vrijwel altijd nu, ik ben er nog wat mee aan het spelen om verschillende vormen te krijgen, groot, klein en met strepen e.d.

De volgende stap is nu om het ‘kerstboompje’ standaard te kunnen maken, die komt er met wat geluk wel uit zo nu en dan, maar ik heb hem nog niet onder de knie. Ik blijf oefenen.

Wat je precies gaat krijgen bij het Latte Art Handboek

Te gek, je bent klaar om eindelijk jouw latte art avontuur naar de next level te tillen?

Wacht dan niet langer en begin nu met:

Het Latte Art Handboek

Til Jouw Latte Art Avontuur Naar het VOLGENDE NIVEAU

Het Latte Art Handboek Bestaat uit deze Drie Onderdelen

1. Het Boek: Het Latte Art Handboek (Digitaal)

(29.00 Euro waarde)
front-ebook-3d-no-pdf“Het Latte Art Handboek” is dé Nederlandse handleiding voor het maken van prachtige latte art in je koffie.

Het is met een enorme passie voor koffie geschreven en gebaseerd op talloze trainingen en jarenlange ervaring van barista Jessica Tolboom. Met behulp van professionele stap-voor-stap foto’s wordt in een rustig tempo uitgelegd hoe je jouw latte art kunsten kunt oefenen.

Verder komen alle Latte Art pijnpunten die elk beginnend (thuis)barista ervaart aan bod in dit boek en het is daarom simpel gezegd de beste stap-voor-stap handleiding voor het schenken van verbluffende latte art.

Het Latte Art Handboek zorgt ervoor dat je:

Exact weet hoe je het perfecte melkschuim krijgt ongeacht de koffiemachine die je gebruikt…

Elke keer dat je visite hebt iedereen een verrukkelijke kop koffie kunt aanbieden, die niet alleen lekker smaakt maar er ook verbluffend uitziet en uiteraard zelf met de eer kunt strijken…

Mooie figuurtjes in de koffie kunt schenken zoals een hartje, tulpje of kerstboompje…

Bevrijd bent van alle frustratie die het beoefenen van latte art met zich mee kan brengen (trust me, I’ve been there!)…

gratis-bonus

2. De Audio Bestanden (Digitaal)

(29.00 Euro waarde)

audio-3dEr zijn altijd mensen die liever luisteren dan lezen, en ik begrijp dat. Daarom heb ik heel het boek ingesproken.

Verdeeld over 3 setjes met audiobestanden kun je “Het Latte Art Handboek” luisteren op bijvoorbeeld:

De iPad of iPod
Een MP3 speler
Je Computer
Je iPhone
En elk ander MP3 apparaat

3. Bonusvideo’s (Digitaal)

(19.00 Euro waarde)

Na het trainen van honderden mensen de afgelopen jaren zag ik steeds dezelfde fouten terugkeren bij het maken van latte art.

Met name bij het opschuimen gaat het vaak mis en deze veelgemaakte fouten heb ik vastgelegd in twee video’s.

Daarnaast is er een handig trucje wat ervoor zorgt dat het inschenken ineens een stuk gemakkelijker gaat.

Dit trucje noemen we in de baristawereld “de dubbele kan techniek” en ook hiervan heb ik een duidelijke instructievideo geschoten.

Bij aanschaf van het Latte Art Handboek krijg je toegang tot deze drie bonusvideo’s die je gegarandeerd gaan helpen om sneller resultaat te behalen.

Bestel Het Latte Art Handboek PRO en Geniet Naast Het Boek Met Stap-Voor-Stap Foto’s Ook Van Professionele Video’s, Motivatiemails & de Besloten Facebookgroep

Het Latte Art Handboek PRO pakket bestaat uit deze Drie Modules

Module 1: Melk en Materiaal
 • Ik leg je uit welke melk je het beste kunt gebruiken en waarom
 • Ik laat je zien welke soorten melk er precies zijn
 • Ik leg uit wat er precies gebeurt met melk als je het gaat opschuimen
 • Ik laat zien welk materiaal je nodig hebt om mooie latte art te kunnen maken
 • Inclusief opdrachten aan het einde van elke les om de theorie direct toe te passen
Module 2: Opschuim -en Inschenktechniek
 • Ik laat zien welke opschuim manieren er zijn en leg per methode uit hoe het werkt en waar je op moet letten
 • Ik leg je stap-voor-stap de techniek uit achter het opschuimen met behulp van duidelijke foto’s en video’s
 • Ik leg uit hoe je het beste de melk kunt inschenken aan de hand van duidelijke filmpjes
 • Ik laat de twee meest gemaakte fouten zien bij het inschenken
 • Inclusief opdrachten aan het einde van elke les om de theorie direct toe te passen
Module 3: Figuurtjes Schenken

Dit is natuurlijk het moment waar we met z’n allen naar uitkijken: het schenken van figuurtjes in de koffie!

Aan de hand van overzichtelijke stap-voor-stap foto’s en video’s laat ik zien hoe je:

 • Een hartje kunt schenken
 • Een tulpje kunt schenken
 • Een rosetta kunt schenken
 • Met behulp van etching ook mooie figuren kunt maken zonder dat je het latte art schenken hoeft te beheersen

Bonusmateriaal

Het Latte Art Handboek PRO pakket is zijn aanschafprijs al meer dan waard vind ik. Toch krijg je alle onderstaande bonussen er helemaal gratis bij.

 • Ik laat zien hoe je een hartje kunt schenken met een volautomaat
 • Ik laat zien hoe je een hartje kunt schenken met een Nespresso (of elk ander kups en/of pads apparaat)
 • Ik laat de meest gemaakte fouten zien bij het opschuimen van de melk
 • Ik leg je de ‘dubbele-kan-techniek’ uit en hoe die jou kan helpen om makkelijker figuurtjes te kunnen schenken
 • Je kunt lid worden van de Besloten Facebookgroep waarbinnen we elkaar helpen en motiveren. Hier kun je tips, foto’s & video’s van jouw creaties delen en om hulp vragen aan mij direct
Keep on Track Mails: Wekelijks E-mails met Motivatie, Inspiratie en Informatie

Wekelijkse Informatie Emails

 • Deze mails houden je on-track tijdens je latte art avontuur
 • Worden enorm gewaardeerd door de Latte Art Handboek PRO cursisten
 • Zorgen ervoor dat je het Latte Art Handboek PRO pakket in hapklare brokjes tot je neemt
 • Hierdoor neem je de informatie beter op, pas je het direct toe en houd je motivatie

Begin NU met het Latte Art Handboek PRO pakket

Je hoeft niet nu te beslissen… Neem je tijd & probeer het Latte Art Handboek uit voor 60 volle dagen

Als je niet 100% happy bent met je aanschaf. Het je nog steeds niet lukt om goed melk op te schuimen. Of geen figuurtjes kan schenken…

Stuur ons dan een mailtje en wij sturen het geld direct terug naar waar het vandaan kwam, zonder vragen en je mag de bestanden houden.

Voor een 1-op-1 Latte Art Training op Locatie van 3 uur betaal je bij mij €300.00. Je hebt dan maar 3 uur de tijd om kennis te putten uit mijn brein.

Een digitale training kun je zo vaak en wanneer je maar wilt raadplegen. Zeker in het geval van Latte Art is dit zeer handig omdat je veel moet oefenen aan de hand van voorbeelden.

Ik zou dus makkelijk €300.00 kunnen vragen voor dit pakket. Het is het zeker meer dan waard.

Maar omdat jij vandaag deze site bezoekt, krijg je de mogelijkheid om mijn Latte Art Handboek PRO Pakket ter waarde van €300.00 aan te schaffen voor de speciale prijs van €59

Dat is minder dan een lunch met koffie en taart voor 2 personen bij een gemiddelde koffiezaak.

Maar Neem Alsjeblieft Niet Van Mij Aan dat Je Latte Art Gaat Leren Schenken met mijn Handboek

Bert van Galen

Het Latte Art Handboek geeft een prima uitleg over Latte Art en begint bij de basis: uitleg over melk, welke materialen heb je nodig etc. Uiteindelijk wordt de techniek van opschuimen en schenken van de basisfiguren aan de hand van foto’s en video’s uitgelegd.

Let wel, lezen en de foto’s bekijken is niet voldoende, er komt veel oefenen bij kijken. Het boek is echter een uitstekend en overzichtelijk hulpmiddel, warm aanbevolen!

bertvangalen

Probeer het Latte Art Handboek 60 Dagen zonder Risico

Of je nu nieuw bent binnen de koffie of al een tijdje bezig bent…

Je WEET dat iedereen het fantastisch vindt als ze een koffie geserveerd krijgen met een figuurtje erin.

Ben je daarom bereid om dit handboek door te nemen, tijd te spenderen aan het oefenen van de figuren en een paar euro neer te tellen zodat ook jij straks je gasten kunt imponeren met professionele latte art in je koffie?

Jij Hebt Vragen? Wij Hebben Antwoorden!

V: Wat als het Latte Art Handboek niet werkt voor mij?

Dan is die HELEMAAL GRATIS. Serieus. Als je geen waarde haalt uit mijn boek dan hoeft deze ook niets te kosten.

Ik weet dat het Latte Art Handboek werkt, ik heb het gezien bij mij en bij anderen. Maar ik weet ook dat je wellicht sceptisch tegenover het leren van latte art via internet staat. Daarom wil ik dit voor jou niet moeilijker maken dan het is. Je krijgt een risicovrije beslissing van mij. Alleen omdat ik weet dat dit boek jou een hele hoop frustratie kan besparen en plezier kan geven.

Om deze reden geef ik iedere persoon die mijn boek koopt de mogelijkheid om zijn geld terug te ontvangen middels een niet goed geld terug garantie.

Als je het Latte Art Handboek volgt en om wat voor reden dan ook NIET blij bent met je resultaten, neem dan contact met mij op en ik stort je geld direct terug. Geen moeilijk gedoe, geen dingen die je eerst in moet vullen of taken waar je aan moet voldoen, gewoon een snelle en oprechte terugbetaling. Als je niet tevreden bent, dan is het Latte Art Handboek mijn gift aan jou voor het verprutsen van je tijd.

V: Is het Latte Art Handboek ook te begrijpen als ik helemaal geen enkele koffiekennis heb?

JA! Veel mensen die in mijn trainingen voor het eerst in aanraking komen met latte art vinden dat vaak het leukste onderdeel van de training. Voordat mijn training begint vragen mensen vaak al wanneer we figuurtjes gaan schenken. Om te beginnen met het maken van latte art is in principe geen kennis over koffie nodig. Natuurlijk helpt het wel, maar het handboek heb ik echt geschreven voor de absolute beginner zodat het geen probleem vormt als je verder niets van koffie afweet.

V: Welke resultaten kun je over het algemeen verwachten?

Hoewel geen één boek, programma, handleiding of systeem ook maar iets waard is als het op de boekenplank blijft staan en er niks mee gebeurd, zullen de mensen die de handleiding serieus nemen en ermee aan de slag gaan grote resultaten bereiken.

Als je nog nooit geprobeerd hebt om een figuurtje te schenken zul je zien dat het in het begin knap lastig is. Maar zo is het met alles in het leven dat een vaardigheid is. Neem bijvoorbeeld autorijden. In het begin komt er zoveel informatie op je af dat je na een half uur kapot bent.

Gelukkig zit het menselijke brein zo in elkaar dat je na verloop van tijd dingen automatisch gaat doen. Zo ook met het maken van latte art. Als je maar vaak genoeg oefent op de juiste manier zul je zien dat het uiteindelijk gaat lukken en dat dingen vanzelf lijken te gaan.

V: Ik wil nu beginnen met het maken van mooie figuurtjes in de koffie. Moet ik wachten totdat jij me het boek opstuurt voordat ik kan beginnen?

NEE! Het boek, de foto’s en de audiobestanden zijn allemaal digitaal. Het Latte Art Handboek zal direct na betaling voor je klaarstaan om te downloaden – dus je hoeft niet te wachten om te beginnen en resultaat te behalen.

Ook als je kiest voor de PRO variant krijg je naast het boek, de foto’s en de audiobestanden direct toegang tot de eerste module met video’s zodat je meteen aan de slag kunt.

V: Heb ik persé een dure espressomachine nodig om iets te hebben aan het Latte Art Handboek?

NEE! Een veel voorkomende fout is dat mensen denken dat je een superdure glimmende espressomachine nodig hebt om mooie figuurtjes te schenken. Het enige dat je nodig hebt zijn goed melkschuim, goede kannetjes, een koffie met een cremalaagje erop (een donker schuimlaagje) en de juiste kennis.

Alhoewel je de mooiste melkschuim krijgt met een stoompijpje dat op een espressomachine zit kun je ook prima schuim krijgen met goedkopere alternatieven. Ook het stoompijpje op een volautomaat voldoet vaak prima.

Koffie met een crema hoeft niet persé een espresso te zijn gezet met een espressomachine. Ook koffie uit een pads/cups apparaat en volautomaat heeft een crema en is dus geschikt voor latte art. Uiteraard bespreek ik alle opties met je in het boek.

V: Wordt het Latte Art Handboek naar mijn huis verzonden?

NEE! Het is een direct te downloaden boek en het leest digitaal makkelijk weg! Voor nu is het alleen op deze manier verkrijgbaar om jou tijd en geld te besparen en zodat je vandaag al met de methode kunt beginnen.

V: Wat is het verschil tussen het Latte Art Handboek en het Latte Art Handboek PRO pakket?

Het Latte Art Handboek pakket bestaat uit enkel het handboek, de audiobestanden en de bonusvideo’s. Het Latte Art Handboek PRO pakket bevat daarnaast 15 professionele video’s, motivatiemails en toegang tot de besloten Latte Art Facebookgroep waarbinnen we elkaar helpen met het maken van latte art.

V: Waar kan ik het Latte Art Handboek bestellen?

De snelste manier om de handleiding te bestellen is om op onderstaande knop te klikken. Het Latte Art Handboek is daarnaast alleen maar te koop op deze website.

Bestel NU het Latte Art Handboek

Op jouw succesvolle Latte Art avontuur,

Jessica
Oprichter Koffierevolutie.nl

P.S. Vergeet niet dat ik een wereldberoemde 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie heb. Ik ben serieus alleen tevreden als jij tevreden bent. Probeer het handboek daarom 60 dagen uit en als je er niks aan had stort ik zonder pardon je geld terug. Bestel het Handboek daarom NU!