Hoe Maak Je Koffie Van Uitmuntende en Constante Kwaliteit Zodat Jouw Gasten Keer op Keer Zullen Terugkomen?

Ook Jij Kunt Binnen 1 Dag Leren Hoe Je Koffie Met Een Constante Kwaliteit Kunt Zetten!

Meld Je DIRECT Aan Voor De Barista Intermediate Training!

 

Met officieel en wereldwijd erkend koffiediploma!

Uit het Koffierevolutie kantoor:

Beste Koffie vriend,

Het is Jessica hier van Koffierevolutie en de afgelopen jaren heb ik duizenden mensen getraind die met onderstaande vragen naar me toe kwamen:

  • Wat gebeurt er precies op een koffie plantage?
  • Hoe kan ik het extractie proces begrijpen en beïnvloeden?
  • Hoe zou ik kunnen werken met brewratio’s?
  • Ik wil graag mijn melkschuimtechniek perfectioneren en latte art schenken. Hoe pak ik het aan?
  • Hoe kan ik topkoffie zetten van constante kwaliteit?
  • Heb je tips hoe ik alle koffiedranken die op een menu staan kan maken?

Op die vragen én meer krijg je antwoord tijdens de SCAE Intermediate Barista Skills Training:

In de officiële Intermediate Barista Skills Training van de Specialty Coffee Association Europe (SCAE) ga je namelijk leren hoe je nog beter je molen kunt instellen en daarmee je smaak kunt beïnvloeden. Ook duiken we de latte art in en perfectioneren we je schuim -en schenktechniek.

Na het volgen van de training volgt er een examen. Als je het examen goed aflegt krijg je een officieel diploma dat je kunt gebruiken in je werk als barista.

De 6 Modules die je binnen het SCAE Trainingsprogramma kunt volgen

Meld Je DIRECT Aan Voor De Barista Intermediate Training!

Wat Heb Je Aan Een Koffiediploma?

Binnen de specialty koffiewereld wordt de kwaliteit bewaakt door een stichting: de Specialty Coffee Association (SCA). Omdat wij in Europa leven bewaakt de Europese tak van de stichting de kwaliteit van onze koffie en trainingen (SCAE).

Het Coffee Diploma System van de SCAE bestaat uit een zestal modules die alle spectra van de koffiewereld beslaan. Deze zes modules zijn allemaal opgedeeld in drie niveaus: Foundation, Intermediate en Professional.

De module die je volgt in deze Intermediate Training zijn de Barista Skills. Na het afronden van de training en het halen van het examen kun je aantonen dat je de Intermediate Barista Skills onder de knie hebt.

Dit diploma wordt wereldwijd herkend, dus je kunt praktisch overal aan de slag als barista, maar het kan ook als nuttige marketingtool dienen.

In onderstaand filmpje wordt nogmaals duidelijk uitgelegd hoe het Koffie Diploma Systeem in zijn werk gaat:

Waarom Zou Ik De Training Bij Jou Volgen?

Om de kwaliteit van de SCAE diploma’s te waarborgen mag niet zomaar iedereen deze trainingen geven en examens afnemen. Hiervoor dien je eerst jarenlange ervaring binnen de koffie te hebben.

Bovendien dien je een speciaal examen af te leggen in Engeland waarna je een zogenaamde AST trainer bent. In Nederland zijn er overigens maar een kleine 30 aantal AST trainers te vinden.

Zelf ben ik sinds 2015 AST trainer en ben ik sinds 2011 werkzaam binnen de koffie. Voor die tijd wist ik NIETS van koffie. Ja, ik had thuis een Senseo apparaat staan en ik wist hoe ik die moest bedienen maar verder dan dat kwam ik niet.

Vandaag de dag train ik dagelijks (thuis)barista’s en koffieliefhebbers van elk niveau en voor verschillende grote opdrachtgevers. Daarnaast ben ik ook werkzaam als Educatiecoördinator voor de SCAE.

De vraag waarom je juist bij mij een training zou moeten boeken kan ik beter laten beantwoorden door enkele cursisten die ik al heb mogen trainen.

Dit is Wat Cursisten Over Mijn Trainingen Zeggen

Richard Limpens

Bijna twee jaar geleden ben ik met Jessica in contact gekomen tijdens een eerste baristatraining voor een nieuwe lichting Makro-medewerkers.

Zelf was ik al zeer geïnteresseerd in mijn professionele stappen in de koffiewereld, maar Jessica’s overtuigende enthousiasme en vermakende manier van kennis overbrengen hebben die interesse nog flink extra aangewoekerd.

Na de Barista Skills Foundation heb ik ook bij Jessica het Intermediate examen afgelegd en voltooid. Wat hierbij opgemerkt mag worden is het geduld, de duidelijkheid en de wil van Jessica om haar cursisten succesvol te laten slagen.

De opbouw van de cursus loopt samen met de snelheid van de cursisten. Er is voldoende ruimte voor vragen en Jessica zal niet alleen de examenstof behandelen maar ook persoonlijke ervaringen en anekdotes delen.

Dé persoonlijke touch is wat haar zo uniek maakt.

Al met al maakt Jessica het voor haar cursisten leerzaam, goed volgbaar, erg duidelijk en meer dan compleet. Ze kan haar kennis en enthousiasme goed overbrengen en dat maakt haar een toptrainer!

Bas Voigt

Ik heb op een gezellige informele manier in één dag meer geleerd over koffie dan ik in de jaren daarvoor heb geleerd. Jessica weet je te blijven boeien en straalt één en al koffiepassie uit.

Jos en Annemarie Bastiaanssen

Heel leerzame cursus gehad bij Jessica. Echt veel kunnen oefenen.

Duidelijke en rustige uitleg. Niet in zo’n snel tempo zoals tegenwoordig alles gaat. Dat vonden wij (al wat ouder) heel erg fijn. Wij vinden deze cursus bij Jessica een aanrader. Hier kunnen veel bedrijfjes wat van leren. Super!

Anthony Heutink

Super cursus gehad, veel info en veel praktijk, veel geleerd over koffie en kwaliteit en hoe dit te bereiken en te fine tunen op zowel molen als machine, latte art schenken word nog wel even oefenen voor mij, maar techniek is mij duidelijk. Nu in praktijk oefenen en kwaliteit verbeteren en dingen aanpassen zodat ook wij een super koffie gaan serveren.

Jessica bedankt voor de cursus en jouw enthousiasme en kennis die je gedeeld hebt en tot gauw op het examen. Kortom een aanrader!

Jij Wilt Graag Koffie van Constante Kwaliteit Zetten, de SCAE en Ik Geven Je Resultaat

De SCAE Intermediate Barista Skills Training is een dagtraining die ervoor zorgt dat:

  • Je de bewezen formule leert voor het zetten van consistent goede koffie en espresso – Je leert hoe je zelfs uit de goedkoopste koffie nog een prima bakkie kunt zetten.
  • Er niet weer tientallen liters melk onnodig verspild worden – Je legt de basis voor goed melkschuim waarop je verder kunt bouwen en jezelf en je gasten kunt imponeren met mooie en professionele latte art in de koffie.
  • Jouw koffiekennis een niveau hoger wordt getild – Hierdoor zul je absoluut een streep voor hebben op je concurrenten die nog steeds koffie zetten volgens allerlei onjuiste en ouderwetse ‘waarheden’.

Bekijk ook onderstaand filmpje waarin wordt uitgelegd hoe de Barista Skills Module er precies uit ziet:

 

De SCAE Intermediate Barista Skills Training Bestaat uit Onderstaande Twee Onderdelen

 

Onderdeel 1: Theorie
  • Wat gebeurt er op een koffie plantage? We behandelen alles van bes tot boon.
  • Hoe houd je rekening met hygiëne en voedselveiligheid.
  • We behandelen wat gastheerschap is en hoe je de kostprijs kunt berekenen van je dranken.
Onderdeel 2: Praktijk
  • We gaan koffies met verschillende verwerkingsmethodes en origines cuppen.
  • In de training leer je het extractie proces begrijpen en beïnvloeden.
  • Je leert wat brewratio’s zijn en hoe je ermee kunt werken.
  • We gaan je melkschuimtechniek perfectioneren en latte art leren schenken
  • Je leert hoe je efficiënt en hygiënisch je werkflow kunt verbeteren
  • We behandelen alle dranken die op een menu staan en hoe je ze kunt maken
  • Op welke manier kun je het beste je klantenservice vormgeven
Wie, Waar, Wanneer en Hoe?
  • De Barista Skills Intermediate duurt anderhalve dag en kost €697,- (incl. BTW). Dit is inclusief gebruik van materiaal, een reader en lunch.
  • De eerste dag is van 9:30u – 17:00u en de tweede dag is van 9:30 – 13:00u op een datum die je tijdens het afrekenproces kunt kiezen.
  • Daarbij krijg je ook nog eens twee extra uren om zelf te oefenen voorafgaand aan je examen. Zo kun je alle geleerde technieken nog eens rustig doornemen en super voorbereid aan het examen beginnen.
  • Voor wie? Iedereen met voldoende basis ervaring of die het Barista Skills Foundation examen hebben gehaald.
  • Het maximale aantal deelnemers is 4. Het minimale aantal deelnemers is 2.
  • De training vindt plaats in Amersfoort.

Het Officiële SCAE Barista Skills Intermediate Examen

(€ 180,- waarde)

Na het afleggen van de training volgt er op een nader te bepalen tijdstip een examen (à 2 uur).

Tijdens dit examen dien je aan te kunnen tonen dat je de Intermediate Barista Skills onder de knie hebt.

Zodra je het examen goed aflegt ontvang je een officieel SCAE diploma dat wereldwijd wordt erkend binnen de koffiewereld.

Met dit papiertje kun je vervolgens makkelijker aan het werk als barista, je kunt het als marketingtool gebruiken in jouw horecazaak of je kunt je vrienden ermee imponeren ;-).

Je Hoeft Niet Nu Te Beslissen… Volg De Training en Bepaal Achteraf of het Je Geld Waard Was

Uiteraard ben ik ervan overtuigd dat je mijn training te gek gaat vinden en dat ik je onwijs veel kan leren op koffiegebied.

Maar als je toch niet 100% happy bent met de training of niet kreeg wat je ervan verwachtte…

Laat het me dan direct na de training weten of stuur me later een mailtje en ik stort je geld direct terug naar waar het vandaan kwam.

Serieus.

Ik ben alleen tevreden als mijn cursisten ook tevreden zijn en écht iets geleerd hebben.

Normale prijs Intermediate Training: €697.00
Normale prijs Intermediate examen: €180.00

Totaalprijs: €877.00

Omdat jij vandaag deze site bezoekt, krijg je de mogelijkheid om onze Intermediate Training ter waarde van €877.00 aan te schaffen voor de speciale prijs van €697

Klik Hieronder Op De Nu Aanmelden Knop
Om Jouw Training Te Boeken!

Ik meld me aan voor de Intermediate Barista Skills Training op twee nog nader te bepalen dagen in Amersfoort.

(Op de volgende pagina kies je het moment dat jou uitkomt)

Daarnaast krijg ik er als bonus GRATIS bij:

    • Goed verzorgde lunch op de trainingsdag
    • Een reader zodat je later alles nog kunt teruglezen
    • Het examen dat op een later tijdstip wordt afgenomen

877.00 €697

 



Kan Jessica Tolboom zeker aanbevelen.

Niet alleen de Latte Art maar haar weblog en ook haar workshops.

Ge Coopmans

Je krijgt op een cursus veel informatie en ik vind het erg fijn dat je de hele dag door afwisselt met stukjes theorie en praktijk.

Milou Vink

Op jouw succesvolle Koffie avontuur,

Jessica
Oprichter Koffierevolutie.nl

P.S. Vergeet niet dat je 0,0% financieel risico loopt met mijn wereldberoemde ‘niet-goed-geld-terug’ garantieAls je de training achteraf niet waardevol vond stort ik zonder vragen AL je geld met liefde terug. Meld je daarom nu aan!

Jij Hebt Vragen, Ik Heb Antwoorden

V: Is de Intermediate Barista Skills Training voor iedereen geschikt?

A: Nee, in principe niet. De training is geschikt voor iedereen die al enige ervaring in de koffie heeft. Je hoeft absoluut geen professional te zijn. Maar als je geen idee hebt hoe een koffiemolen werkt, hoe koffie precies groeit of hoe de basis van het opschuimen van melk precies werkt is de Foundation Training meer geschikt voor je. Verder maakt het niet uit of je professioneel met koffie aan het werk bent of dat het een hobby van je is. De training is dus geschikt voor (thuis)barista’s, koffieliefhebbers of enthousiastelingen.

V: Ik twijfel of mijn koffiekennis van voldoende niveau is om aan de Intermediate Training mee te doen. Wat raad je aan?

A: Als je twijfelt kun je me het beste even bellen op 06 – 24 33 86 44. Aan de telefoon bespreken we dan je ervaring en kan ik je op maat adviseren welke training het meest voor jou geschikt is.

V: Moet ik de Foundation Training succesvol hebben afgerond voordat ik de Intermediate Training kan volgen?

A: Nee, alhoewel het natuurlijk mooi meegenomen is.

V: Wanneer vindt het examen plaats en waar?

A: Het examen plannen we samen in op een dag en tijdstip dat het jou uitkomt. Het examen vindt plaats op dezelfde locatie in Amersfoort als waar de training is.

V: Waar en hoe laat wordt ik verwacht voor de training?

A: Als je de betaling voor de training hebt afgerond ontvang je van mij een bevestiging per mail waarin ik laat weten waar en op welk tijdstip je verwacht wordt.

V: Hoe ziet de dag er globaal uit?

A: We beginnen de dag natuurlijk met een lekkere bak koffie 🙂 Daarna doen we een kort voorstelrondje. Hierna begin ik met een stukje theorie waarna we al snel achter de machine duiken om te oefenen. Vervolgens wisselt theorie en praktijk elkaar af gedurende de dag. Verder verzorg ik een lekkere en voedzame lunch die ons door de dag heen helpt.

V: Waarom zou ik de training bij jou boeken en niet bij een andere aanbieder?

A: Je bent uiteraard vrij om te kiezen waar je jouw koffiekennis wilt opdoen. Mijn sterke punten tijdens een training zijn dat ik de stof vol enthousiasme behandel en altijd ruimte open laat voor vragen. Alhoewel we een bepaald curriculum moeten volgen van de SCAE behandel ik altijd met plezier vragen die niets met het curriculum te maken hebben. Daarnaast zijn er al genoeg mensen die mijn trainingen naar volle tevredenheid hebben gevolgd. Enkele verhalen kun je op deze pagina lezen.

V: Hoe werkt jouw wereldberoemde ‘niet-goed-geld-terug’ garantie?

A: Ik sta 100% achter de manier waarop ik mijn trainingen geef en presenteer. Ik weet dan ook zeker dat ik jou naar volle tevredenheid een leuke en informatieve dag kan bezorgen. Maar om alle twijfel bij je weg te nemen heb ik mijn wereldberoemde ‘niet-goed-geld-terug’ garantie in het leven geroepen. Als je om wat voor reden niet tevreden bent met de training of geen leuke dag hebt gehad dan stort ik je geld zonder pardon terug. Laat het me direct na de training weten of stuur me later een mailtje. Ik ben alleen tevreden als jij ook tevreden bent.

V: Ik zie op deze pagina geen datum staan, wanneer is de training precies?

A: De training vindt 1x per maand plaats in Amersfoort. Op de afrekenpagina kun je zelf een datum kiezen waarop je kunt.

V: Ik wil graag met meerdere personen komen naar de training. Kan dit?

A: Jazeker! Op de afrekenpagina kun je aangeven met hoeveel personen je wilt komen. Het maximaal aantal deelnemers per training is 4.

V: Is er ook een kans dat de training niet doorgaat?

A: Ja. De training gaat pas door als er minimaal 2 deelnemers zijn. In het zeldzame geval dat dit voorkomt kun je er voor kiezen om je geld terug te krijgen of om je in te schrijven voor een andere datum.

Meld Je DIRECT Aan Voor De Barista Intermediate Training!